Söderåsjournalen

En av grundpelarna i Adapt Medias verksamhet är att vi ger ut en tidning, Söderåsjournalen, en gång per månad. Söderåsjournalen är en gratistidning som trycks med 4-färgstryck i 15.400 ex och delas ut till samtliga hushåll i Klippan, Östra Ljungby, Ljungbyhed, Kvidinge och Röstånga. Tidningen läggs även ut på flera olika platser i Åstorp, Perstorp och Klippan.

Söderåsjournalens syfte är att främja lokal handel och företagande, tidningen innehåller artiklar om företag, föreningar och erbjudanden i form av annonser från både tjänsteföretag och butiker i utgivningsområdet. Söderåsjournalen firade nyligen 30-årsjubileum och är mycket populär både bland läsare och annonsörer. Tidningen ägs, drivs och utvecklas av Adapt Media.

Är du intresserad av att marknadsföra dig i Söderåsjournalen, som når alla som vill ha den, så kontakta oss på telefon: 0435 – 77 90 50.

Söderåsjournalen  föreningslivet

Alla föreningar i Söderåsjournalens utgivningsområde kan till liten kostnad informera om sina verksamheter till samtliga hushåll. Eftersom dessa sidor kostar i produktion och distribution är de även beroende av fortsatt sponsring av företag. Vi behöver akut hjälp av er föreningar med att hitta fler företag som vill sponsra.

 ni också föreningslivet?
Ni kan välja på 3, 6 eller 11-månaders abonnemang för att sponsra Föreningssidan. Ring oss på Adapt Media 0435-77 90 50 för mer information.